Handlekurv

..er tom!

Produsenter
Klarna

Om oss

 

Protrim ble startet opp i november 2003 av Richard Bredesen, Vidar Haugene og Magnus Kvame som eier en tredjedel hver. Opphavet var en liten "sammenslåing" mellom de tre stifterne. Magnus hadde solgt og importert en del brukte bildeler i noen år og fikk stadig oftere spørsmål om montering, men uten mekanisk kompetanse var dette umulig. Vidar hadde allerede lang erfaring som mekaniker og hadde noe ledig tid til overs. Richard hadde også mye mekanisk erfaring samt at han allerde den gangen bygde om og laget en del spesielle bildeler pga. hans yrke som verktøymaker. Etter noen samtaler ble derfor Protrim stiftet i slutten av 2003. Magnus solgte seg ut i april 2016.

Nye lokaler
Vi flyttet den gangen inn i et nybygd verksted hvor vi holder til den dag i dag. Lokalene er senere utvidet med topp moderne bremserom og vi har i dag totalt ca. 360kvm fordelt på to etasjer. Driften foregår hovedsaklig på ett plan som rommer verksted, maskineringsrom og bremserom. Kjelleren brukes til oppbevaring og lager.  Vi er i gang på utbygging av ny og større verksted del, nytt kontor og nytt pauserom/garderobe og lager.

Stor oppdragsmengde
I starten ble bedriften drevet mest på kveldstid, men etter hvert gikk Vidar over i en fast stilling. Oppdragsmengden har alltid vært svært stor og vi ansatte derfor en mekaniker i full stilling. Mekanikeren vi har i dag har vært hos oss siden 2006 og er svært dyktig. I 2014 ansatte vi Kim som ansvarlig for delesalg og bestilling av varer. Richard produserer deler på kveldstid og tar den meste maskineringen hos oss.

Mange leverandører
Vi har alltid vært opptatt av å levere kvalitetsprodukter fra gode og sikre leverandører. Vi har et enormt stort vareutvalg med over 100 leverandører i registeret vårt og noen av leverandørene er vi direkteimportør eller eneimportør for i Norge. Leverandørene våre kommer fra mer enn 10 land spredd rundt omkring i Europa, Australia og Nord-Amerika. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye leverandører som produserer kvalitetsprodukter som vi kan tilby våre kunder.