BSR PPC Tuning System er en verdensunik teknologi innen trimming av bil. Helt uten forkunnskaper, noen få tastetrykk og minutter senere har du selv trimmet bilen din på en trygg og sikker måte. Trimmingen kan skje i garasjen eller ute på gårdsplassen og gjøres helt og holdent uten mekaniske inngrep. Like raskt kan bilen stilles tilbake til original.

.:: BSR PPC Tuning

Så enkelt trimmer du bilen din med PPC!
Alt er inkludert
PPC Tuning systemet leveres komplett med kabler, trimprogram og en illustrert brukerveiledning.
BSR PPC Tuning
Enkel tilkobling
Plugg inn PPC-kontakten i bilens diagnoseplugg under instrumentpanelet.
BSR PPC Tuning
Trim bilen
Trykk på en knapp og bare på noen minutter er trimprogrammet lagt inn. Bilen din er nå trimmet og klar! PPC-enheten trenger ikke oppbevares i bilen.
BSR PPC Tuning
Tilbakestill til original
Like kjapt som du trimmet bilen din kan du tilbakestille bilen til original.
BSR PPC Tuning
Oppdatering på internett
Via internett kan du laste ned siste programvare kostnadsfritt! Programvaren lastes ned i PPC enheten og du kan reprogrammere bilen din når som helst.
BSR PPC Tuning

BSR PPC Tuning System PPC Tuning System er en verdensunik teknologi utviklet av BSR i Sverige. Trimming av bilen foregår veldig enkelt med noen få tastetrykk uten noen form for mekaniske inngrep (gjelder kun steg 1). En omprogrammering er gjort på noen få minutter, så er bilen trimmet og klar til kjøring. Dersom det av en eller annen grunn vil være aktuelt å stille bilen tilbake til original gjøres dette like enkelt som da bilen ble trimmet. Koble til enheten via bilens diagnoseplugg, et par tastetrykk og noen minutter så er bilen igjen helt original slik den forlot fabrikken.

Å trimme en bil med PPC Tuning krever ingen forkunnskaper eller mekanisk innsikt. Det følger med en detaljert og illustrert brukerveiledning som tar det gjennom hvert enkelt steg i prosessen. Som BSR-kunde får du ditt eget kontrollpanel på BSR sin hjemmeside der du kan laste ned nye programvareoppdatering helt gratis. Via samme kontrollpanelet kan du laste ned oppgraderinger dersom du i ettertid oppgraderer til videre steg.

PPC Tuning System er alltid på lager og prisene varierer fra kr 5 900,- til kr 9 900,-. Ta kontakt for å bestille PPC Tuning til bilen din i dag!

Vi monterer BSR PPC Tuning inkl. utskrift av effektdiagram før og etter for bare kr 990,-. Ta kontakt for timebestilling.